Om OHS Vandteknik

Indehaver af OHS Vandteknik Ole Holm har mere end 20 års erfaring med vandteknik. Det startede med virksomheden DVS -Vandteknik A/S i 1992. Denne virksomhed løste opgaver for blandt andet Zoologisk haver, Slotshaver, forlystelsesparker, golfbaner, vandværker samt industrivirksomheder, landbrug og husejere med eget vandværk.

Via DVS -Vandteknik A/S har vi igennem tiden fremstillet og leveret over 800 anlæg til drikkevand. Yderligere har vi fremstillet vandbehandlingsanlæg til industrivirksomheder stat, amt og kommuner.

DVS-Vandteknik blev solgt i efteråret 2007. Den blev herefter drevet af nye ejere og lukkede i januar 2013. Virksomheden genopstod under Danish Water Solution, som gik konkurs i 2015.

Vi har sidenhen hjulpet tidligere kunder på konsulentbasis med opgaver vedrørende vandrensning og levering af komponenter. Det tog hurtigt et sådant omfang, at OHS-Vandteknik blev oprettet i 2016 for, at kunne betjene de kunder, som retter henvendelse til os.

Vi bestræber os på, at yde den bedste service indenfor vandbehandling m.m. Vores motto er: Løsninger baseret på viden om vand.

Montør på arbejde