Renovering af vandværker

Lille eller stort, behovet for renovering og dermed fremtidssikring, bedre styring og større forsyningssikkerhed er et fælles vilkår for mange danske vandværker opført i 1960’erne eller tidligere.

Ønsker man at investere i den nyeste teknik til produktion, styring og overvågning, er vi leveringsdygtige i skræddersyede løsninger til alle størrelser vandværker.

Historien om de 3 gamle vandværker-der blev som nye

Der var en gang 3 vandværker …..

Det lille, det mellemste og det store vandværk.

På en måde havde alle 3 vandværker de samme problemer og samtidig var problemerne lidt forskellige. Hvordan kunne det hænge sammen?

Jo, fælles for de 3 var, at de havde fungeret omkring 40 år med en teknik, som man brugte på daværende tidspunkt, med iltning af vandet risletårn, åbne filtre og hydrofor, manuel skylning af filtrene og dermed fast arbejde til vandværkspasseren.

Fælles for de 3 vandværker var også strengere krav fra myndighederne til hygiejne og forebyggelse af forurening.

De 3 vandværker var nedslidte og umoderne og kunne heller ikke opfylde kravene til rent drikkevand. Bestyrelserne for de 3 vandværker besluttede, at nu skulle vandværkerne renoveres.

Til fælles for de 3 vandværker er nu, at de er blevet renoveret med den nyeste teknik inden for vandværksteknik og kan nu styres hjemme fra vandværkspasseren, som kun behøver at tilse vandværket en gang imellem.

OHS Vandteknik beskæftiger sig i dag med salg og servicering af store og små vandværker. Vi har side 1992 fremstillet og opstillet over 800 vandværker i Danmark.

Iltningstrappe på et vandværk
Sandfilteranlæg leveret og opsat på vandværket.
Multifilter til vandbehandling
korrekt opstilling af vandfilter med pumpe og hydroforanlæg